Freelancer Google Ads

Ik ben sinds 2011 actief in de online marketing, waaronder 6 jaar bij gerenommeerde bureaus. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor de meest uiteenlopende klanten en branches. Mijn tijd bij verschillende e-commerce bedrijven heeft me daarnaast geleerd om het totale online speelveld te zien en te begrijpen. Ik focus me al 8 jaar op online advertising (Google Ads).

Google Ads specialist

Freelance AdWords specialist

Google Ads

Google Ads (voorheen Google AdWords) is een manier om heel gericht te adverteren. Je investeert in meer omzet voor jouw bedrijf. Je verhoogt én je zichtbaarheid én je werkt gericht aan jouw verkoop via internet.

Maak je al gebruik van Google Ads maar kan dit efficiënter? Wij scannen jouw account en geven je advies.

Vrijblijvend contact opnemen

Maximaal rendement uit Google Ads

Ik heb tevens veel ervaring met klanten uit vele branches, meerdere kanalen en met vele niveaus in budgetten.
  • Set-up Google Ads account
  • Beheren & optimaliseren Google Ads account
  • Adviseren en begeleiden
  • Scripten en automatiseren Google Ads
  • Inzichtelijk maken en analyseren resultaten
  • Overdragen Google Ads kennis en ervaring / Consultancy
Google Ads specialist
Freelance AdWords specialist

Jermaya Leijen SEA / Paid Specialist / E-commerce / Performance marketing

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Ik vind het prettig om oprecht, flexibel, eerlijk en samen te ondernemen. Ik doe daar alles voor, daarom werk ik niet met jaarcontracten. Ik streef naar een langdurige samenwerking met mijn opdrachtgevers op basis van succes en tevredenheid.

Nieuwsgierig?
Vraag naar de
mogelijkheden

Ben jij benieuwd in hoeverre jouw campagnes op dit moment optimaal zijn ingesteld? Zijn er campagnes die er voor zorgen dat jouw doelstellingen niet behaald worden en weet je niet waar het aan ligt?

Of heb je hulp nodig bij de set-up? Vraag naar de mogelijkheden door het formulier in te vullen. Ik zal dan binnen 8 uur contact opnemen.

    Contact opnemen