Zoekmachine optimalisatie

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Beschouw Google als een gigantische bibliotheek. Wat je ook zoekt, Google heeft een enorme verzameling websites met antwoorden. Hoe rangschikt Google de lijst met resultaten die je te zien krijgt wanneer je gaat zoeken? Het antwoord is ‘rankingsfactoren’.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het verbeteren van een website, zodat de kans groter is dat deze in de resultaten wordt weergegeven wanneer bezoekers naar goederen en diensten zoeken op zoekmachines zoals Google en Bing.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Meer organisch verkeer

Meer verkopen op Google

  • Google en andere zoekmachines hebben een reeks ‘rangschikkingsfactoren’ die ze gebruiken om te bepalen hoe hoog of laag elke website zal verschijnen op de resultatenpagina’s van zoekmachines.
  • Belangrijke rankingsfactoren zijn: Laadsnelheid, Mobiel vriendelijk, Vertrouwensignalen, Interne links, Hoogwaardige backlinks van andere sites, Paginatitels, Meta omschrijving, Correct gebruik van HTML-code en Sociale signalen.
  • De ruggengraat van SEO is boeiende inhoud en ik ben creatief in het schrijven van goede content.
google ads specialist

Techniek

Website moet hebben 1) een snelle laadtijd, 2) geen 404-pagina's, 3) goede interne linkstructuur, 4) mobielvriendelijk, 5) schone HTML, responsive, 6) CDN en 7) klaar voor de Core Web Vitals.

hulp google ads

Content

Content wordt geschreven vanuit een uitgebreid SEO zoekwoordenonderzoek. Samen met de klant bepaal ik de bloginhoud, categoriepagina's en meer.kk

online marketing expert

Linkbuilding

Zorgen voor goede, kwalitatieve backlinks. Backlinks met een hoge PA en DA en een lage Spam Score. Binnen een par maanden realiseer ik al vaak een PA/DA van 20-25+.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5