Google Ads Video

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Geschat wordt dat YouTube wereldwijd elke maand 1,5 miljard actieve gebruikers op het platform heeft, met een gemiddelde kijktijd op mobiele apparaten van meer dan een uur per dag. Meer dan ooit zijn gebruikers op zoek naar praktische antwoorden op hun vragen op het platform, van alles van ‘how to’-video’s tot tutorials en recensies van producten in vrijwel elke branche. Dit maakt YouTube de op een na grootste zoekmachine ter wereld en een duidelijke kans voor uw merk.

Ik kom met een gedegen videostrategie en de vele beschikbare targetingopties. Allen afgestemd op de bedrijfsdoelen om gebruikers in elke fase van de trechter te bereiken.

Ik werk samen met andere specialisten. Op zoek naar de beste video? Daar kan ik je ook bij helpen.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Video Marketing adverteren

Meer verkopen met Video

  • Mijn aanpak is volledig op maat gemaakt. Ik bekijk en analyseer de situatie. En op basis daarvan maak ik een doelgroepportfolio.
  • Datagestuurd, ik combineer geavanceerde tools, technologie en echte expertise om het meeste uit jouw uitgaven te halen.
  • Daarbij maak ik niet alleen gebruik van Google, maar doe ik onder andere ook adverteren op LinkedIn, Microsoft, Yahoo, Bing, YouTube, Discovery Home feed, Gmail, Criteo en meer.
  • De ad copy, met daarbij de bijbehorende visuals, worden op maat gemaakt. Met best practices. In meerdere formaten.
google ads specialist

YouTube Ads

Ik bied een volledig geïntegreerde aanpak, van set-up tot optimaliseren voor bedrijven die hun merk- , product- en / of dienst aanzienlijk willen vergroten en hun inkomsten willen verhogen.

hulp google ads

YouTube automatiseren

Beginnen met het definiëren van KPI's. Campagne wordt van te voren uitvoerig besproken. YouTube in combinatie met andere geavanceerde tooling en smart bidding voor een optimaal resultaat.

online marketing expert

YouTube rapportage

Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage. Daarin staan de optimalisaties van de afgelopen maand en de adviezen voor de volgende maand.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5