Google Tag Manager

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Als Digital Marketing Specialist heb ik veel ervaring met Google Tag Manager.

Google Tag Manager (GTM) is een effectieve trackingtool voor data. Hiermee kun je tracking instellen op jouw belangrijkste meetpunten – zoals formulieren, afbeeldingen, start van video en bestellingen en andere micromomenten, zodat je in de gaten kunt houden of je jouw bedrijfsdoelstellingen voor een specifiek online kanaal bereikt.

De zeer specifieke data die je verzamelt over het gedrag van jouw bezoekers met behulp van ‘tags’, worden duidelijk weergegeven in Google Analytics . Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​overzicht te krijgen van de prestaties van alle online kanalen – en om te werken met een gestructureerde KPI-opzet. Google Tag Manager wordt vaak gebruikt om event tracking te koppelen aan Google Analytics.   

Met GTM kun je het effect van een aantal elementen op jouw website of webshop meten door het gebruikersgedrag te meten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Hulp nodig met GTM?

Winst begint bij de juiste KPI’s

  • Met GTM kun je het effect van een aantal elementen op jouw website of webshop meten door het gebruikersgedrag te meten.
  • Voorbeelden zijn: e-commerce tracking, scroll tracking, mailto-links, klikken op afbeeldingen, galerij / dia’s, formulieren, remarketing, dynamische remarketing, third-party tooling, uitgaande links en social media.
google ads specialist

Flexibiliteit

Tags kunnen veel sneller worden gemaakt, getest en geïmplementeerd dan wanneer ze hard gecodeerd zijn. Alle tags worden bekeken en beheerd via één systeem, met een audittrail.

hulp google ads

Lage kosten

Tags worden gemaakt en geïmplementeerd door marketing, waardoor de noodzaak om development erbij te betrekken, wordt verminderd en in veel gevallen niet meer nodig is.

online marketing expert

Paginasnelheid

in plaats van een groot aantal verschillende tags op elke pagina te hebben die als onderdeel van de pagina worden geladen, worden deze vervangen door een enkele GTM-tag, waardoor de paginasnelheid wordt verbeterd.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5