Hulp nodig met Google Shopping?

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Google Shopping plaatst de producten bovenaan de pagina met zoekresultaten van Google. De producten verschijnen dan op het tabblad ‘Shopping’ van Google, zodat potentiële klanten gemakkelijk artikelen en prijzen kunnen vergelijken zonder veel websites te moeten doorlopen.

Om ervoor te zorgen dat Google Shopping winstgevend wordt, ben ik dagelijks bezig met het optimaliseren van de productfeed. Door middel van slimme regels in Channable kan ik de huidige productfeed optimaliseren naar een geoptimaliseerde productfeed. Ik ken alle ins en outs om een goede Google Shopping structuur op te zetten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Google Shopping optimaliseren

Meer verkopen met Google Shopping

  • Productfeed gebruiken voor smart shopping en reguliere shopping campagnes. Alle benodigde additionele velden worden toegevoegd.
  • Dagelijkse feedupdates, zodat je er zeker van bent dat de productfeeds nauwkeurig zijn afgestemd en altijd geoptimaliseerd zijn.
  • Gedetailleerd Analytics dashboard op productniveau. Sturen op Profit in plaats van kosten/omzet. Ik volg de best practices uit de branche.
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: ACoS, POAS, ROAS, orderwaarde en brutowinstmarge.
google ads specialist

Smart bidding

Til je Shopping campagnes naar een hoger niveau. Vraag naar de mogelijkheden. Je ontvangt vrijblijvend een adviesplan en een SEA audit. Heb je andere vragen omtrent Google? Neem dan contact met mij op.

hulp google ads

Google Ads audit

Optimaliseren van de producttitels, productbeschrijvingen, afbeeldingen, dynamic pricing en nog veel meer (additionele) attributen.

online marketing expert

Google Shopping rappportage

Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage. Daarin staan de optimalisaties van de afgelopen maand en de adviezen voor de volgende maand.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies