Google Analytics set-up

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Gespecialiseerd in data en meten, dus ook in Google Analytics. Ik help daarin bedrijven om te profiteren van hun data. Door bedrijven te helpen bij het verkrijgen van de benodigde informatie, zijn ze beter in staat het bezoekersgedrag te begrijpen en de prestaties van hun website, SEO-activiteiten, marketing- en advertentiecampagnes, promoties en aangesloten relaties te beoordelen.

Met behulp van tools zoals Google Tag Manager, Google Data Studio en de Google Analytics-rapportage-API kan ik het volgen van gebruikers, data-analyse en datapresentatie bieden die veel verder gaan dan dat van de kernapplicatie van Google Analytics.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

GA integratie

Hulp bij Google Analytics?

  • Analyse om het inzicht en de zinvolle informatie te extraheren die nodig is voor besluitvorming.
  • Dashboards en rapporten die zijn opgebouwd met jouw rapportagevereisten.
  • Los problemen met gegevensintegriteit en tracking op.
  • Audit om de integriteit van data uit GA te verifiëren.
google ads specialist

Conversie-tracking

Conversie- en event tracking. Ook E-commerce configuratie en maatwerk oplossingen.

hulp google ads

Maatwerk

Op maat gemaakte tracking van webapplicaties. Het volgen van klantgedrag over meerdere websites met cross-domain tracking of subdomain tracking.

online marketing expert

Datavisualisatie

Datavisualisatie. Snel en gemakkelijk maken om de prestaties te begrijpen en trends te ontdekken, waardoor bruikbare inzichten de prestaties kunnen verbeteren.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies