Freelancer Google Ads

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Ik ben sinds 2011 actief als digital marketing consultant, waar ik 6 jaar bij gerenommeerde bureaus aan de slag ben gegaan. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor de meest uiteenlopende klanten en branches. Mijn tijd bij verschillende e-commerce bedrijven heeft me daarnaast geleerd om het totale online speelveld te zien en te begrijpen. Ik focus me al 8 jaar op performance marketing.

Maak je al gebruik van Google Ads maar ben je niet tevreden? Ik doe vrijblijvend graag een SEA audit en geef je hierbij concrete actiepunten.

Wat je van mij kunt verwachten? Korte lijnen, snel en flexibel schakelen. Ik werk niet met jaarcontracten, maar liever een langdurige samenwerking op basis van succesvolle KPI’s, groei en tevredenheid.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Freelancer Google Ads consultant

Meer verkopen op Google

  • De campagnes worden gestuurd op het maximaliseren van de vooraf besproken KPI’s.
  • Producten inladen met de juiste optimalisaties voor producttitels, omschrijvingen, categorieën en andere attributen.
  • Campagnes worden volledig ingesteld op smart bidding. Tooling als Channable komt aan te pas om vette cases te maken.
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: ACoS, uitsluitingszoekwoorden, ROAS, orderwaarde en brutowinst.
google ads specialist

Google Ads optimaliseren

JermayADS is een Digital marketing specialist in Brabant. Al meer dan 8 jaar help ik grote A-merken klatnen als MKB-ondernemers het maximale resultaat te behalen met behulp van Google Ads.

google ads specialist

SEA strategie

Ik stuur je vrijblijvend een advies. Je zit nergens vast, de Google Ads scan is gratis. Ik kan je goed helpen in het opzetten van een gedegen SEA strategie.

google ads specialist

Google Ads rapportage

Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage. Daarin staan de optimalisaties van de afgelopen maand en de adviezen voor de volgende maand.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies