Google Ads Display

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Maar deze mediakanalen veranderen snel, aangezien het publiek steeds meer online is – in plaats van tv te kijken, kijken klanten naar YouTube. In plaats van naar de radio te luisteren, luisteren ze naar podcasts of gebruiken ze muziekstreamingservices. En in plaats van kranten of tijdschriften te lezen, bladeren ze door websites en sociale mediakanalen om informatie en actuele kennis te vergaren.

Met Display bereik ik een groep grote potentiële doelgroep. Een doelgroep die niet op jouw website is geweest, maar wel naar jouw product of dienst heeft gezocht. Daarbij is goed gebruik te maken van 1) programmatic display, 2) affiniteitsdoelgroepen, 3) in-market doelgroepen, 4) custom-intent doelgroepen en 5) remarketingdoelgroepen.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Display Marketing adverteren

Meer verkopen Google Display

  • Mijn aanpak is volledig op maat gemaakt. Ik bekijk en analyseer de situatie. En op basis daarvan maak ik een doelgroepportfolio.
  • Datagestuurd, ik combineer geavanceerde tools, technologie en echte expertise om het meeste uit jouw uitgaven te halen.
  • Daarbij maak ik niet alleen gebruik van Google, maar doe ik onder andere ook adverteren op LinkedIn, Microsoft, Yahoo, Bing, YouTube, Discovery Home feed, Gmail, Criteo en meer.
  • De ad copy, met daarbij de bijbehorende afbeeldingen en visuals, worden op maat gemaakt. Met best practices. In meerdere formaten.
google ads specialist

Display Ads

Ik bied een volledig geïntegreerde aanpak, van set-up tot optimaliseren voor bedrijven die hun merk- , product- en / of dienst aanzienlijk willen vergroten en hun inkomsten willen verhogen.

hulp google ads

Display automatiseren

Beginnen met het definiëren van KPI's. Campagne wordt van te voren uitvoerig besproken. Display in combinatie met andere geavanceerde tooling en smart bidding voor een optimaal resultaat.

online marketing expert

Display rapportage

Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage. Daarin staan de optimalisaties van de afgelopen maand en de adviezen voor de volgende maand.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies