Dashboarding Data Studio

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Ben je op zoek naar een business intelligence tool die snel en sterke dashboarding kan maken op basis van meerdere databronnen?

Ik gebruik zelf Data Studio en Supermetrics voor mijn klanten om in een blik relevante inzichten te geven. 

Om te focussen op de belangrijkste KPI’s, wensen en noodzakelijke inzichten voor de gebruiker, hanteer ik een AIDA-roadmap. Door goed gebruik te maken van dit model, maak ik dashboards met concrete actiepunten. Zo ontwikkel ik een dashboard voor de klant dat altijd relevant is.

De tool werd gelanceerd in mei 2016 en is sindsdien steeds interessanter geworden bij zowel kleine als middelgrote bedrijven. Data Studio heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt in termen van functionaliteitsopties. Zoals bij elke softwaretool, zullen er nog steeds een paar bugs en beperkingen zijn, maar problemen worden meestal snel opgelost, aangezien het Google-team hard werkt om verbeteringen aan te brengen.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Google Data Studio

Dashboards op maat

  • De visualisaties zijn verleidelijk en herkenbaar en helemaal in lijn met de huisstijl van je organisatie.
  • Kennis wordt overgedragen aan jouw eigen mensen, zodat je er zelf ook steeds beter mee overweg kunt.
  • Vervolgens  vertaal ik de ruwe data naar relevante inzichten in een rapport of dashboard.

google ads specialist

Visualisaties

Ik maak uiteenlopende type dashboards en visualisaties. Zowel back-end als front-end. En ik breng graag mijn kennis over, zodat ook jij op den duur met Data Studio overweg kunt.

hulp google ads

Roadmap

Middels de roadmap komen we ook bij de belangrijkste events en KPI's. Dit maak ik mooi overzichtelijk. Op maand-, week-, en jaarbasis (YoY).

online marketing expert

Trends analyseren

Cijfers worden doorvertaald in concrete actiepunten. Gecategoriseerd op apparaat, provincie, dag v/d week en meer.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies