Mogelijkheden met Channable

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Channable is een Alles-In-Een tool voor het beheren van feeds en marketplaces, synchroniseren van orders met Google Analytics en andere API’s, en het genereren van tekstadvertenties en shopping. De snelle, gebruiksvriendelijke interface is op zo’n manier ontworpen om het je zo eenvoudig mogelijk te maken.

Met Channable kunnen we op meerdere platformen terecht. Je kunt zowel text-based advertenties maken op productniveau, waarbij de prijs ten alle tijden up-to-date is. Je kunt dynamische display advertenties laten zien en adverteren op: Bol.com, Beslist.nl, Ebay, Amazon, CDiscount, Marktplaats, Google Ads, Google shopping en nog veel meer.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Channable Feed-management

Feed-automatisering

  • Proactief, Nederlandstalige support.
  • Bespaar tijd, geen handmatig werk meer.
  • Meer relevante traffic naar je website. Genereer meer omzet
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: brutowinst, omzet, transacties.
google ads specialist

Channable Master-feed

Een tool die het mogelijk maakt om business rules te maken en de masterfeed beter te onderhouden.

hulp google ads

Meerdere bronnen

Gebruik andere XML-feeds, zoals weerdata feeds, combineer productdata en zorg hiermee voor content verrijking.

online marketing expert

Bol.com rapportage

Maandelijks een uitgebreide rapportage. Daarin staan de optimalisaties van de afgelopen maand en de adviezen voor de volgende maand.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5