Freelance Digital Marketing Consultant

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor de meest uiteenlopende klanten en branches. Grote A-merken klanten tot aan MKB. Opdrachtgevers omschrijven mij als sterk analytisch met innovatieve marketingideeën en solide uitvoering.
Als performance marketeer ga ik met de kanalen aan de slag die mij de hoogste ROI opleveren. Mijn sterke punten zijn: SEA, strategie, Analytics, dashboarding, Marketplaces, Conversie optimalisatie, Copywriting en techniek

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Freelance Online Marketeer

Digital marketing

  • Ik ben in staat om een klantvraag te vertalen naar een duidelijke SEA, SEO, Marketplace of andere online marketing strategie;
  • Heb 9 jaar ervaring met het opzetten, optimaliseren en analyseren van verschillende campagnes;
  • Weet alle ins-en-outs in Google Ads, Amazon, Bol.com, Channable, DoubleClick, GTM en Google Analytics.
  • Kan ingewikkelde resultaten presenteren in heldere taal, onderbouwen en opzetten.
google ads specialist

Bespaar budget

Bespaar marketingkosten. De mogelijkheid om snel iemand tijdelijk aan te nemen met de gewenste vaardigheden.

hulp google ads

Specialistische kennis

Extra capaciteit en specialistische kennis in huis. Met de juiste expertise en ervaring de budgetten opschalen.

online marketing expert

Tools en trends

Toegang tot de nieuwste digital marketing ontwikkelingen & tools. Ik heb toegang tot de beste tools en ben op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies