Adverteren op Vergelijk.nl

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Vergelijk.nl is een effectief marketingkanaal voor incrementele inkomsten. U betaalt een klikprijs per productcategorie, die variabel zijn. De tarieven die Vergelijk.nl hanteert zijn afhankelijk van de marktomstandigheden.

Met behulp van Channable kun je je producten op Vergelijk.nl krijgen in een korte tijd. De snelle en makkelijke koppeling zorgt ervoor dat je je tijd vooral gebruikt om je sales te verbeteren in plaats van het uitzoeken hoe je je producten moet exporteren. Door de enorm flexibele en krachtige regels te gebruiken kun je ervan uitgaan dat producten op de beste manier gaan presteren. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle specificatie vereisten up to date zijn, zodat je producten dat ook zullen zijn.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Winstgevend op Vergelijk.nl

Meer verkopen op Vergelijk.nl

  • Vergroot jouw online vindbaarheid.
  • Bereik meer dan 3 miljoen potentiële kopers per maand. Profiteer van de naamsbekendheid van Vergelijk.nl.
  • Concurreer niet alleen op prijs, maar ook op de kwaliteit van de service. Realiseer meer bestellingen.
google ads specialist

Extra verkeer

Op Vergelijk.nl kun je met bijvoorbeeld een banner jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij consumenten. De tarieven voor het plaatsen van een banner zijn gebaseerd op CPM-tarieven.

hulp google ads

Succesvolle samenwerking

De productfeed is de basis voor een succesvolle samenwerking. Hoe meer informatie hierin staat hoe beter de producten zichtbaar zullen zijn voor de consument.

online marketing expert

Realtime data

Vanuit Google Analytics kunnen we op den duur goed zien welke producten goed converteren en welke niet. We kunnen de SFTP-server gebruiken om realtime data te sturen naar Vergelijk.nl.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies