Adverteren op Tweakers

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Tweakers is al ruim 21 jaar de meest toonaangevende titel op het gebied van technologie en consumentenelectronica. Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers en 100 miljoen pageviews per maand zijn ze ook de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België.

Tweakers Pricewatch is prijsvergelijker van het jaar 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017, en bevat ruim 1 miljoen producten en 2,5 miljoen prijzen van onder andere mobiele telefoons, tablets, laptops en camera’s. Je kunt meer dan 3000 winkels vergelijken op basis van de laagste prijs of beste gebruikservaring.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Tweakers adverteren

Tweakers productfeed optimalisatie

  • Tweakers Pricewatch is de grootste en meest complete vergelijker in Nederland en België op het gebied van consumentenelectronica en technologie.
  • Sinds 2009 wordt de Tweakers Pricewatch jaarlijks door het Nederlandse publiek verkozen tot Beste Prijsvergelijker bij de Website van het Jaar verkiezing.
google ads specialist

Doelgroep Tweakers

Website wordt voornamelijk bezocht door hoogopgeleide mannen tussen de 20-49 jaar. Bezoekers hebben een hoog besteedbaar inkomen.

hulp google ads

Advertenties Tweakers

Zo kan er gekozen worden om uitingen enkel te tonen op onderdelen van Tweakers, bijvoorbeeld nieuws of Pricewatch.

online marketing expert

Tweakers.nl Pricewatch

Pricewatch wordt op basis van CPC afgerekend. Programmatic buying - dankzij ingebouwde algoritmes een zeer specifieke doelgroep bereiken.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies