Adverteren op Prijsvergelijk.nl

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Prijsvergelijk is een grote Nederlandse vergelijkingssite. Prijsvergelijk vergelijkt verschillende producten, diensten en aanbieders in meer dan 150 verschillende rubrieken. Prijsvergelijk biedt toegang tot een grote groep consumenten die zich voor hun aankopen oriënteren op het internet; consumenten die Prijsvergelijk gebruiken om op een snelle en eenvoudige manier de beste en voordeligste aanbiedingen te vinden.

Prijsvergelijk heeft verschillende mogelijkheden voor het promoten van een website en producten of diensten. Naast het opnemen van bannering of een productvermelding binnen één van de rubrieken heeft, Prijsvergelijk.nl ook een uitgebreide zoekmachine waarin zij jouw producten kunnen opnemen.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Prijsvergelijk.nl

Meer omzet met Prijsvergelijk.nl

  • Meer dan 150+ rubrieken en productcategorieën.
  • Goedkope CPC’s in vergelijking met andere prijsvergelijkers.
  • Realtime beoordeling aanvragen op de site. Goed voor de bereikbaarheid en vindbaarheid van je webshop.
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: ROAS, orderwaarde en brutowinst.
google ads specialist

Snelle livegang

Vergelijk.nl is een van de grotere prijsvergelijkers van Nederland. Maandelijks raadplegen ruim miljoen Nederlanders de site om producten en prijzen te vergelijken.

hulp google ads

Minder concurrentie

Concurrentie is minder. Besparen op de aankopen door te vergelijken. Bij Prijsvergelijk.nl kun je eenvoudig prijzen en producten vergelijken van miljoenen producten in meer dan 600 webshops.

online marketing expert

Prijsvergelijk.nl set-up

minimale brutowins op basis van topsellers op basis van margeregels of op basis van conversieratio. Maandelijks raadplegen vele honderdduizenden consumenten Prijsvergelijk.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies