Microsoft adverteren

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Microsoft Advertising is een onlineadvertentie platform, gekoppeld aan de zoekmachines Bing en Yahoo. Op dit platform kan jij jouw campagnes opzetten om de website bezoekers en conversies op jouw website te verhogen.

Behoort jouw doelgroep tot een leeftijdscategorie van 36+ met een hoger inkomen? Microsoft Ads (voorheen Bing) is een ideaal advertentiemiddel om deze doelgroep te bereiken naar jouw website.

Net als bij Google Ads, kan advertenties naast of boven de zoekresultaten worden weergegeven, als de zoekwoorden die voor een campagne op Microsoft Advertising zijn geselecteerd, overeenkomen met de zoekopdracht van een gebruiker.

Bovendien vergroot de zichtbaarheid op de partnerwebsites van Microsoft de bekendheid van jouw merk verder – inclusief de optie, voor B2B-merken, om zich te richten op de acquisitie van Microsoft in 2018: namelijk LinkedIn-doelgroepen.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Microsoft adverteren

Meer verkopen met Microsoft Ads

  • 9% Marktaandeel. Over het algemeen een lagere CPC dan Google Ads.
  • Goede aanvulling op je SEA strategie. Minder concurrentie.
  • Doelgroep is ouder dan op Google Ads.
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: ACoS, uitsluitingszoekwoorden, ROAS, orderwaarde en brutowinst.
google ads specialist

Meerdere zoekmachines

Microsoft Advertising ondersteunt drie zoekmachines: Bing, Yahoo en AOL. Advertenties worden bekeken op deze drie zoekmachines, evenals op sites die eigendom zijn van Bing, AOL en Yahoo en partnersites.

hulp google ads

Lagere CPC

Google is de grootste zoekmachine, maar Microsoft Ads heeft minder concurrentie. Voor kleinere bedrijven die geld willen besparen voor een beter resultaat, maakt dit Microsoft Advertising een beter advertentieplatform.

online marketing expert

34% marktaandeel

Volgens statistieken heeft Bing wereldwijd 34% van het marktaandeel van desktopzoekmachines, met 5,4 miljard maandelijkse zoekopdrachten op het Bing-netwerk.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5