Adverteren op Kieskeurig.nl

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe aankoop? Een nieuwe smartphone, laptop, wasmachine, grasmaaier of stofzuiger? De populairste producten vind je op Kieskeurig.nl. Op Kieskeurig.nl vergelijken bezoekers producten, vinden zij de beste prijs, lezen ze betrouwbare reviews over producten en ervaringen met webshops.

Ik help webshops met de beste keuzes en informeer ze over nieuwe ontwikkelingen in de markt. Kieskeurig.nl bezoekers zijn over het algemeen consumenten die op het punt staan (online) een aankoop te doen. Door de diversiteit aan productgroepen op de website bereikt Kieskeurig.nl alle doelgroepen.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Kieskeurig.nl productaanbod

Adverteren op Kieskeurig.nl

  • 170.000 unieke bezoekers per dag.
  • Meer dan 12 miljoen producten.
  • Meer dan 1 miljoen reviews, vragen en antwoorden. Ruim 2,2 miljoen leads per maand.
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: ROAS, orderwaarde, transacties en brutowinst.
google ads specialist

Productfeed Kieskeurig

Productfeed is zeer belangrijk voor Kieskeurig.nl, omdat hier de meest actuele prijsdata en bezorginformatie in staat, maar ook omdat hiermee het productaanbod (productcatalogus) wordt uitgebreid.

hulp google ads

Brutowinst

Niet elk product is winstgevend op Kieskeurig. Daarbij moet goed gekeken worden naar de marge van het product is de prijs concurrerend de conversieratio van de website.

online marketing expert

Kieskeurig.nl Channable

Channable kunnen we gemakkelijk een feed aanmaken. Door middel van diverse business rules kunnen we een feed sturen op basis van margeregels of op basis van bestsellers.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies