Adverteren op HWI

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Het is mijn missie om te helpen de winst uit online marketing campagnes te maximaliseren. Hardware Info kan daar aan bijdragen, waarbij we de exacte ROI kunnen berekenen van dit kanaal. De feedkwaliteit wordt dermate verbeterd dat de K/W-verhouding positief blijft.

Hardware Info is de grootste website in de Benelux voor diepgravende hardware reviews en achtergrondartikelen. Zij bereiken een technisch uitstekend onderlegde doelgroep van hardware enthousiastelingen, gamers en IT-specialisten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Hardware Info

Meer verkopen op Hardwareinfo.nl

  • Klantrelatie gemiddeld 3,5 jaar;
  • 2,5 miljoen bezoeken per maand. 1,1 miljoen unieke bezoekers per maand.
  • 8 miljoen pageviews per maand. 140.000 prijsvergelijker leads per maand. Onderdeel van Tweakers
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: ACoS, POAS, ROAS, orderwaarde en brutowinst.
google ads specialist

HWI optimalisatie

De HWI Pricewatch is een online product- en prijzenvergelijker en heeft maandelijks gemiddeld 1 miljoen unieke bezoekers. Daarmee is het een van de grootste en meest complete vergelijker in Nederland.

hulp google ads

HWI Productfeed

Adverteren op HWI kan helpen flink wat extra bezoekers en omzet te genereren voor een webshop. Een goede productfeed dient als basis voor een optimale weergave op hardwareinfo.nl

online marketing expert

HWI Pricewatch

Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage. Daarin staan de optimalisaties van de afgelopen maand en de adviezen voor de volgende maand.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies