Freelance Bol.com Specialist

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Zowat ieder product is te koop op Bol.com en door deze veelzijdige mogelijkheden gebruiken consumenten het platform graag. Tevens heeft Bol.com meerdere onderscheidingen gekregen, onder andere voor de beste website en de meest gebruiksvriendelijke website.

Channable biedt een online marketingtool aan voor marketeers en webshopeigenaren om op eenvoudige wijze datafeeds te optimaliseren. Zo kun je vanuit een of meerdere bronfeeds of webshop koppelingen gemakkelijk adverteren op bol.com. Channable koppelt met de laatste versie van de API van bol.com waardoor je producten direct ingeladen kunnen worden.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Live op Bol.com

Meer omzet met Bol.com

  • Directe verkoop en checkout binnen Bol.com;
  • Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht. Door je producten via bol.com aan te bieden bereik je in één klap ruim. 5 miljoen bezoekers.
  • Direct meer verkopen? Overweeg Sponsored Products met Bol.com.
  • 60% percentage Nederlandse internetters dat ze maandelijks bereiken.
google ads specialist

Bol.com API

Je kunt aanbod aanmaken, wijzigen en verwijderen in je eigen verkoopsysteem. Deze wijzigingen zijn direct zichtbaar op bol.com.

hulp google ads

Automatisering Bol.com

Importeren van orderdata en automatisering. Inclusief track&trace data naar Bol.com.

online marketing expert

Realtime inzicht

Productdata synchroniseren. Mapping-module. Meer omzet en transacties. Artikelen up-to-date. Realtime wijzigingen.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies