Freelance Amazon Specialist

Met 9+ ervaring aan bureauzijde als klantzijde.

Amazon, hét grootste e-commerce platform ter wereld, heeft zijn intrede gedaan in Nederland. Dat is goed nieuws voor webshopeigenaars. Sinds maart 2020 kunnen zij namelijk hun producten aan de man brengen via deze uitgebreide marketplace.

Een belangrijke reden om op Amazon te adverteren is dat als je de gebruik maakt van betaald adverteren via Amazon, je ook een hoger rendement krijgt via organisch zoekverkeer in Amazon. Je doet er goed aan om zowel organisch als betaald in Amazon te staan. Je verkoopprestaties bepalen hoe hoog je producten in Amazon staan. Dit is onder andere ook heel belangrijk voor het algoritme van Amazon: Amazon’s A9 algoritme.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Met mijn expertise en jouw ambitie komen we verder.

Jermaya heeft een simpele missie: bedrijven helpen nieuwe klanten aan te trekken en/of hun omzet te verhogen. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van mij kunt verwachten.

Amazon adverteren

Meer verkopen op Amazon

  • Ik help je mee bij het registreren en opzetten van het Amazon-account;
  • Producten inladen met de juiste optimalisaties voor producttitels, omschrijvingen, categorieën en andere attributen.
  • Fulfillment by Amazon. Je wilt natuurlijk dat je producten goed gevonden worden binnen Amazon. Daar blijf ik je producten continu optimaliseren. 
  • Op voorhand sturen op de vastgestelde KPI’s: ACoS, uitsluitingszoekwoorden, ROAS, orderwaarde en brutowinst.
google ads specialist

Sponsored Products

Sponsored Products. Zijn vergelijkbaar met Google Shopping. Ze worden namelijk boven en of onder de zoekresultaten getoond en op de productpagina.

hulp google ads

Sponsored Brands

Sponsored Brands. Deze keyword based advertenties worden getoond als headline banners boven de zoekresultaten en richten zich op de branding van je merk.

online marketing expert

Amazon Store

Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage. Daarin staan de optimalisaties van de afgelopen maand en de adviezen voor de volgende maand.

Begonnen met veel praktijkervaring bij award-winning agencies. Nu al 5 jaar ook aan de slag als Freelance Digital Marketing Consultant.

Met meer dan 9 jaar ervaring in Google Ads heb ik over de 100 accounts mogen helpen. Van grote A-merken tot MKB. Budgetten met 6 nullen als kleinere budgetten.

Google Tag Manager, Google Analytics, Event Tracking, GA4 en dashboarding en rapportage. Alle data inzichtelijk maken.

Smart shopping, reguliere shopping campagnes. Je Google shopping campagnes winstgevend maken. Dat is mijn doel.

Ik help merken verkopen op marketplaces zoals Zalando, Bol.com en Amazon. En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als Partner bij bol.com heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Bol.com. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Als Partner bij Amazon heb ik meerdere webshops geholpen in de set-up van Amazon. Niet alleen het opzetten, maar ook veel groei laten zien, in omzet en aantal transacties.

Veel groter bereik en extra conversies genereren op basis van een Cost-Per-Sale-Model. Ik heb veel ervaring in Daisycon, Tradetracker en Awin.

Opdrachtgevers beoordelen mij met een:

5/5

Meerdere Case Studies