Microsoft adverteren

Microsoft Advertising is een onlineadvertentie platform, gekoppeld aan de zoekmachines Bing en Yahoo. Op dit platform kan jij jouw campagnes opzetten om de website bezoekers en conversies op jouw website te verhogen.

Behoort jouw doelgroep tot een leeftijdscategorie van 36+ met een hoger inkomen? Microsoft Ads (voorheen Bing) is een ideaal advertentiemiddel om deze doelgroep te bereiken naar jouw website.

Waarom adverteren op Microsoft
 • 9% Marktaandeel¬†
 • Gemiddeld lagere CPC dan Google Ads
 • Goede aanvulling op je SEA strategie
 • Minder concurrentie¬†
 • Doelgroep is ouder dan op Google Ads

Freelance AdWords specialist

Microsoft ads set-up

Bereik mensen die geen gebruik maken van de zoekfunctie van Google. Je advertenties worden getoond aan mensen die al op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Je kunt je advertenties richten op demografische en geografische criteria, net als bij Google Ads.

Neem contact met mij op

Doelgroep is relatief ouder

Google Ads en Microsoft Ads hebben veel overeenkomsten. De veiling gaat beide via een algoritme en Machine Learning en Artificial Intelligence zorgen voor de relevantie van een zoekopdracht en een advertentie. Maar, tussen Google Ads en Microsoft Ads zijn er ook grote verschillen.

Mogelijkheden Microsoft Ads

In Microsoft Ads kun je gebruikmaken van Search, Shopping en Display. Ook kun je specifieke targeting toepassen op LinkedIn, door te targeten op bedrijfsnaam, functietitels, bedrijfstak en meer. Ook kun je de best presterende campagnes in Google Ads omzetten naar Microsoft Ads.

Campagnes optimaliseren

Het bepalen van uw doelstellingen vooraf (kosten per conversie, ROI/omzet doel etc.), inschatting van het te verwachten resultaat en een advies ten aanzien van het budget, opzetten van een uitgebreide campagne met gepersonaliseerde instellingen, continue monitoring en optimalisatie en een rapportage op maat.

Minder concurrentie

Er is minder competitie, dus zal je een lagere CPC betalen dan op Google. Net als bij Google hoef je alleen te betalen wanneer een klant op jouw advertentie klikt. Je kunt een maandelijks budget voor Microsoft Advertising instellen, dus je zal nooit meer betalen dan je zelf wil.

  Contact opnemen

  Nieuwsgierig?
  Vraag naar de
  mogelijkheden
  Ben jij benieuwd in hoeverre jouw campagnes op dit moment optimaal zijn ingesteld? Zijn er campagnes die er voor zorgen dat jouw doelstellingen niet behaald worden en weet je niet waar het aan ligt?

  Of heb je hulp nodig bij de set-up? Vraag naar de mogelijkheden door het formulier in te vullen. Ik zal dan binnen 8 uur contact opnemen.

   Contact opnemen