Freelance AdWords specialist

Google Shopping

Heb je het gevoel dat je omzet misloopt of dat je geld over de balk aan het gooien bent? Met +100 set-ups e-commerce accounts, genoeg ervaring in huis. Graag bespreek ik met je de mogelijkheden omtrent Google shopping. Al bestaande campagnes lopen? Vraag dan een SEA audit scan aan.

Freelance AdWords specialist

Zoekmachine adverteren

Jouw bedrijf direct zichtbaar in de zoekresultaten als klanten zoeken naar jouw dienst. De strategie bepalen we aan de hand van de opgestelde KPI's en het product. Ben je nieuw met Google Ads of niet tevreden met het rendement van jouw huidige Google Ads campagnes? Neem dan vrijblijvend contact op.

Freelance AdWords specialist

Display & Video

Dankzij Display en Video met Analytics data, doelgroepmogelijkheden en formats, zijn de mogelijkheden immens. Display en Video zijn niet meer alleen de kanalen voor bereik en bewustzijn van bezoekers, maar ook voor het verhogen van leads of transacties. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact op.

Freelance AdWords specialist

Bol.com

Verkopen via bol.com plaza, de marktplaats van bol.com, biedt enorm veel kansen. Bol.com behoort tot één van de populairste winkels van Nederland en België en op online gebied is het misschien wel de bekendste online winkel van allemaal. Wil je jouw omzet verhogen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Freelance AdWords specialist

Amazon

Verkopen via Amazon, sinds kort ook in Nederland, biedt enorm veel kansen. Amazon zal de komende maanden veel marktaandeel pakken in Nederland en België en wordt misschien wel de meest bezochte online winkel van Nederland. Wil je jouw omzet verhogen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Freelance AdWords specialist

Microsoft Advertising

Microsoft Ads (Bing) wordt dus niet door iedereen gebruikt, maar dat kan voor u als ondernemer ook een voordeel zijn. Heel wat bedrijven zijn niet bezig met de promotie van hun website via Bing advertenties. De CPC's liggen een stuk lager en de doelgroep is gemiddeld wat ouder. Bekijk of Microsft Ads wat voor jou is.

Freelance AdWords specialist

Kieskeurig

Kieskeurig.nl trekt dagelijks meer dan 170.000 bezoekers! Voor veel kopers is het een belangrijk oriëntatieplatform om te bepalen waar ze een bepaald product uiteindelijk aanschaffen. Dat maakt het zeer interessant voor adverteerders. Vraag naar de mogelijkheden omtrent Kieskeurig adverteren.

Freelance AdWords specialist

Tweakers

Tweakers is een onafhankelijke expert op het gebied van technologie. Met gemiddeld 4 miljoen bezoekers per maand en 90 miljoen pageviews is het de grootste elektronica- en technologie website van Nederland en België. Bekijk de mogelijkheden omtrent adverteren op Tweakers.