Adverteren op Tweakers

Tweakers is al ruim 21 jaar de meest toonaangevende titel op het gebied van technologie en consumentenelectronica. Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers en 100 miljoen pageviews per maand zijn ze ook de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België.

Tweakers Pricewatch is prijsvergelijker van het jaar 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017, en bevat ruim 1 miljoen producten en 2,5 miljoen prijzen van onder andere mobiele telefoons, tablets, laptops en camera's. Je kunt meer dan 3000 winkels vergelijken op basis van de laagste prijs of beste gebruikservaring.

Waarom adverteren op Tweakers
 • Tweakers Pricewatch is de grootste en meest complete vergelijker in Nederland en België op het gebied van consumentenelectronica en technologie
 • Sinds 2009 wordt de Tweakers Pricewatch jaarlijks door het Nederlandse publiek verkozen tot Beste Prijsvergelijker bij de Website van het Jaar verkiezing.

Freelance AdWords specialist

Tweakers set-up

Pricewatch wordt op basis van CPC afgerekend. Programmatic buying - dankzij ingebouwde algoritmes een zeer specifieke doelgroep bereiken. Meer weten over Tweakers? Neem dan contact met mij op.

Neem contact met mij op

De doelgroep

De site wordt voornamelijk bezocht door hoogopgeleide (HBO+) mannen, tussen de 20-49 jaar. Bezoekers hebben een hoog besteedbaar inkomen dat ook meer dan gemiddeld wordt uitgegeven aan elektronica- en technologieproducten (tv’s, notebooks, tablets, games, etc).

Advertentiemogelijkheden

Tweakers biedt verschillende advertentiemogelijkheden; Display (Premium & Automated), Concepts en de Pricewatch. Hierbinnen, als ook over de mogelijkheden heen, zijn relevantie, bereik, activatie en conversie de kern doelstellingen.

Targeting mogelijkheden

Om de effectiviteit van display campagnes op Tweakers te bevorderen, zijn er verscheidene targeting mogelijkheden. Van device tot locatie en van keyword tot audience. Zo kan er gekozen worden om uitingen enkel te tonen op onderdelen van Tweakers, bijvoorbeeld nieuws of Pricewatch. Ook kan er een specifieke audience aangesproken worden, bijvoorbeeld bezoekers die veel artikelen hebben gelezen over smartphones. Meer bereik met minder waste.

De feed automatiseren

Met Channable kunnen we een product feed inzetten om productinformatie realtime te exporteren naar Tweakers. De feed maakt het mogelijk om het sturen van productinformatie te automatiseren. Zo kun we de data feed per dag als per uur laten runnen.

  Contact opnemen

  Nieuwsgierig?
  Vraag naar de
  mogelijkheden
  Ben jij benieuwd in hoeverre jouw campagnes op dit moment optimaal zijn ingesteld? Zijn er campagnes die er voor zorgen dat jouw doelstellingen niet behaald worden en weet je niet waar het aan ligt?

  Of heb je hulp nodig bij de set-up? Vraag naar de mogelijkheden door het formulier in te vullen. Ik zal dan binnen 8 uur contact opnemen.

   Contact opnemen