Adverteren op Bol.com

Zowat ieder product is te koop op Bol.com en door deze veelzijdige mogelijkheden gebruiken consumenten het platform graag. Tevens heeft Bol.com meerdere onderscheidingen gekregen, onder andere voor de beste website en de meest gebruiksvriendelijke website.

Bol.com biedt veel mogelijkheden tot adverteren. Maar waar begin je? En welke advertentiemogelijkheden zijn van toepassing voor jouw onderneming? Dit verschilt natuurlijk compleet per ondernemer, maar daar helpen wij jou graag een handje bij. Stuur ons jouw doelstellingen op en wij komen met een plan op maat over ‘hoe’ Bol.com jouw omzet kan vergroten. Wacht niet langer, maar integreer jouw onderneming samen met JermayADS.nl met Bol.com.

Waarom adverteren op Bol.com:
 • Directe verkoop en checkout binnen Bol.com
 • Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht. Door je producten via bol.com aan te bieden bereik je in één klap ruim. 5 miljoen bezoekers.
 • Direct meer verkopen? Overweeg Sponsored Products met Bol.com.
 • 60% percentage Nederlandse internetters dat ze maandelijks bereiken.

Freelance AdWords specialist

Bol.com adverteren

Om op het advertentieplatform van Bol.com te komen is een uitgebreide set-up nodig. Per categorie moeten attributen worden gebouwd, wat neer komt op het aanleveren van veel content. Daar kan ik bij helpen en met wat slimmigheidjes sta je zo online.

Neem contact met mij op

Afgerekend op CPS

Als een koper het product bij je bestelt krijg je bericht van bol.com. Jij verzorgt de verzending en bol.com regelt het betalingsverkeer. Bol.com maakt het aankoopbedrag minus de commissie aan je over. Geen verkopen, betekent ook geen kosten. Je betaalt alleen bemiddelingsbijdrage als je daadwerkelijk iets verkocht hebt.

Direct verkopen

Voor beginnende ondernemers is Bol.com dus zeer aantrekkelijk, voornamelijk omdat de marketing en logistiek al geregeld is. Hierdoor kun je met minimale inspanning toch geld verdienen. Echter gebruiken veel grote en kleine webshop Bol.com ook als extra verkoopkanaal. Het winstpercentage is kleiner wanneer je verkoopt via Bol.com, maar wel biedt het platform meer omzet dat anders wordt misgelopen.

Meerdere advertentiemogelijkheden

Net als bij Google kun je (tijdelijk) de producten bovenaan de zoekresultaten krijgen door: 1) Display Advertising en 2) Sponsored Products. Goed om veel reviews te genereren wat weer goed is voor de organische verkopen.

Geautomatiseerd proces

Adverteren op Bol.com kan al zonder dat het enorm veel tijd hoeft te kosten. Het proces kan (gedeeltelijk) geautomatiseerd worden middels het gebruik van een productfeed.

  Contact opnemen

  Nieuwsgierig?
  Vraag naar de
  mogelijkheden
  Ben jij benieuwd in hoeverre jouw campagnes op dit moment optimaal zijn ingesteld? Zijn er campagnes die er voor zorgen dat jouw doelstellingen niet behaald worden en weet je niet waar het aan ligt?

  Of heb je hulp nodig bij de set-up? Vraag naar de mogelijkheden door het formulier in te vullen. Ik zal dan binnen 8 uur contact opnemen.

   Contact opnemen